Засновники видавництва «Час Змін Інформ» розповіли школярам Києво-Святошинського району, як народжується книга

Як народжується книга? Такою була тема зустрічі школярів Києво-Святошинського району із засновниками видавництва «Час Змін Інформ» Тетяною Виговською і Костянтином Климчуком, яка відбулася в районній бібліотеці імені О. Герцена.
 
Костянтин Климчук розповів про свій перший літературний досвід, роботу журналістом, редактором і волонтерську діяльність під час Революції гідності й російсько-української війни. Заснування видавництва «Час Змін Інформ» стало наслідком тих подій, адже волонтери, розпочавши власну справу, отримали змогу розпоряджатися своїм робочим і вільним часом. А ще, і це найголовніше, займатися справою, яка дає велике моральне задоволення від її результатів.
 
Велику зацікавленість школярі виявили до історії книги «На східному фронті є зміни» написаної Ганною Ручай. Видавці згадували як в їхні руки потрапив рукопис, як спільними зусиллями збиралися кошти на її видання і про презентації по містам України. А потім зачитали уривки з цієї талановитої книги. Особливо школярам сподобалося її закінчення, адже «… все буде Україна у 2098 році!»
 
Також під час зустрічі були представлені книги «Модестова наука» і «Перезавантаження» Галини Невінчаної, збірки публіцистики «Декомунізація Білої Церкві» та «Українська революція: з Білої Церкви в історію», «НЕКСТМОДЕРНІЗМ постМАЙДАНівського паралельноАТОвського періоду» Миколи Істина, «Казка про козака Степана» Костянтина Климчука, «К черту старость» Людмили Шепелевої.
 
А перші кроки по літературній стежині і ознайомлення публіки зі своєю творчістю видавці радили робити за допомогою альманаху «Ковток життя», в якому друкуються не лише знані літератори, а й талановиті початківці. Географія проживання авторів цього альманаху надзвичайно різноманітна: Донбас, Волинь, Буковина, Наддніпрянщина. Тож літератори-початківці можуть бути впевнені, що їхні проби пера не тільки будуть фахово опрацьовані, а й з ними познайомляться в усіх куточках України.
 
Завершилася зустріч традиційним фотографуванням і запрошенням приїжджати ще та приводити в гості авторів, які працюють з видавництвом “Час Змін Інформ”. Світ книги не має меж і в ньому безліч цікавого.
 
Організація зустрічей з видавцем та авторами: 097 931 66 48, 063 782 10 10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *