Увага! Готується до випуску весняний літературно-художній альманах серії “Ковток життя”. Запрошуємо до співпраці авторів!

Видавництво “Час Змін Інформ” готує до видання альманах сучасної літератури. Запрошуються до співпраці поети, прозаїки, публіцисти… Тематика весняна та будь-яка інша.

Вступний (організаційний) внесок 300 грн.
Кожен автор отримає 5 примірників віддрукованого альманаху.

Твори на розгляд у видавництво, коротку інформацію про себе та фото надсилайте на e-mail: chaszmin.info@ukr.net до 5 квітня. Об’єм прозового та поетичного тексту має не перевищувати 10 сторінок формату А5 (12 кегль, Times New Roman, одинарний міжрядковий інтервал).

Якщо автор бажає опублікувати текст більше 10-и сторінок, вступний (організаційний) внесок може бути збільшено. Рішення про участь авторів в проекті приймається видавництвом. Видавництво може відмовити авторам у публікації частково або повністю. Твори не рецензуються. Організаційний внесок сплачується після обробки поданого автором матеріалу та прийняття видавництвом рішення щодо його публікації.

Рішення про участь автора в проекті надсилається на його e-mail не пізніше, ніж за 10 робочих днів після закінчення прийому робіт.

Віддруковані примірники альманаху надсилаються авторам за їхній кошт Новою поштою, Укрпоштою та будь-яким іншим зручним способом доставки.

Серія “Ковток життя” виходить з липня 2017 року щоквартально. Формат видання: 121х168 мм.
ISBN серії: 978-617-7477-03-6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *