Іван Дригало презентував свою книгу в бібліотеці-філіалі №8

Сьогоднішня презентація відбулася за великої кількості молоді. В бібліотеку прийшло кілька десятків студентів білоцерківських навчальних закладів. Вони мали змогу не тільки ознайомитися з книгою “Астрономічні пригоди Котигорошка”, а й задати автору питання, які їх цікавлять.

Після обміну думками про “Котигорошка”, Іван перейшов до спілкування із публікою. Питання були абсолютно різними, та автор на кожне з них мав відповідь. До деяких Іванових тверджень студенти поставилися з певною юнацькою недовірою. Наприклад, про шкідливість паління чи статевої розпусти. Бо ж вік у них такий, коли вважаєш, що всі неприємності можуть статися з ким завгодно – тільки не з тобою. Дригало наголосив, що вибратися з лабет шкідливих звичок зможуть люди з сильним РОЗУМОМ, але краще взагалі не випробовувати свій характер такою гидотою.

Також присутніх цікавив початок проявів у автора екстрасенсорних здібностей. І на це питання Іван Дригало відповів щиро й відверто. Ті з студентів, хто задавав питання отримали в подарунок книгу з Івановим автографом та запашну хлібину. Також, після презентації, охочі (а їх було чимало) змогли придбати книгу, отримати в подарунок автограф і буханець, а ще записатися на індивідуальну бесіду з Дригалом.

Якщо ви хочете прочитати про “Астрономічні пригоди Котигорошка” і змінити своє уявлення про світ навколо себе, книгу можна придбати в книжкових крамницях міста і не тільки. А саме:
1. “Сила розуму” (ТЦ “Гермес” 1-й поверх),
2. “Книги” (б-р Олександрійський, біля податкової інспекції),
3.”Буквоїд” (вул. Гагаріна),
4. Кав’ярня “Філіжанка”
5. Офіс “Молодої Просвіти” (вул. Ярослава Мудрого, 11).
_________________________
Книгу видано у білоцерівському видавництві “Час Змін Інформ”.

Гуртовий продаж книг видавництва, організація зустрічей з авторами, видання книг та інша інформація за телефоном: 097 931 66 47,

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *